Nu var det klart..

Nu var det klart att tidningen kommer till Bobbys dop :) Dom har inte så mycket att skriva om där uppe så dom vart jätteglada om dom fick va med på detta unika tillfälle att min pöjk döps på en brygga i Silvergrufvan..

Kul för Bobby och ha sen ju tidningsutklipp o grejer, nu snackar vi inte en liten annons utan en stoooor bild och artikel förhoppningsvis..

Jag är på jobbet, kom nyss och jag skall sätta tänderna i min pappershög enligt nedan haha!


Min humor..

Min humor så det skriker om det MOAHHAHAHA!


Hyfsat snabb..

Hyfsat snabb kille du..



Jag är ett ras..

Jag är ett ras just nu alltså av allt jobb. Höll knappt på att hitta hem för fan. Alltså för er som inte jobbar med administration kanske det e svårt o tänka sig det men jag har suttit och gjort ordrar och fakturerat i två dagar till sent på kvällen.. Alla siffror och adresser har gjort mig helt tom i huvet.. Normalt sett så gör man ju detta över en hel månad men jag kommer lyckas göra det på tre dagar om jag vaknar imon vill säga haha.

Detta på grund av okunskap i ett nytt affärsprogram!

Har varit dålig på att uppdatera idag pga detta som ni förstår. Nu längtar jag så jävla mycket till semestern upp i naturen i Hällefors. Ska bli såååååå gott o va borta o itne tänka på jobb. Kommer stänga av min mobil en vecka.


//Kalle


Någon mer..

Någon mer än jag som reagerat på kråkorna utanför mc donalds, SHIT vilka jävla as till att va övergödda.. Vissa är så feta att dom inte orkar lyfta har jag sett. Dom är så jävla oförskämda så dom nästan slår näbben i bilrutan när man stannar utanför o käkar.. Av mig får dom fan inget mer.. KRÅKFAN!

Go middag..

Go middag på er kamrater, sitter på kontoret och skriver ordrar på 600 kunder efter som vi gjort fel i det nya programmet vi köpt.. Mindre kul kan jag säga, men det var tur att vi inte hann längre innan det uppdagades men det är lik förbannat 10-15 timmars onödigt arbete. Men måste kunna åka på semester med gott samvete och se till att alla papper är skickade till bokföringsgubben :)

Jenny sitter och letar barnstol åt Bobby på blocket vet jag så han kan få hänga med Syster E och Jenny ut på äventyr när dom glider runt på sina nya cyklar som vi skruvade ihop igår..

Fan man skulle haft en knatting här så man kunde fått sig en kaffegök så jobbet blev roligare haha!

Det suger..

Det suger Statoils avfettning, och alla andra mackars också för den delen.. Var och tvättade bilen idag inför semestern nämligen. Och även fast jag visste att jag skulle tvätta i helgen glömde jag naturligtvis att ta med mig den enda avfettningen som fungerar hem. Jag har för de som inte visste det provat varje Svensk leverantörs avfettning för två sommrar sedan då det ALDRIG fungerar med avfettning från macken. Men ändå köpte jag sånt skit för 69kr som det itne blev rent av!! Fan vad sne man blir då när man vet att min avfettning kostar ca: 5kr per liter utspädd och klar. Tror du jag fick ren bil NEJ!

Jaja nog om det, sedan monterade vi Bobbys bilstol i BMW då vi måste ha kvar den lite till och sedan bar det av till Coop och hämtade upp två damcyklar Jenny hade betalt och lagt undan så gubben skulle hämta. THANKS Jenny för det, var ju just inge svårt o pressa in två cyklar i våran bil..

Därefter åkte jag hem och hämtade Elin o sen mötte upp Jenny och Bobby på Kungsmässan där det blev en iskaffe och doppresent till Bobby.

Nu har vi ätit, skruvat ihop cyklar, kollat på teletubbies och nu sitter jag och avrundar med en kall och ska väl se tv tror jag..

Ha det!

//Kalle

Gravid i pool - SURE HAHAHA


God morgon..

God morgon på er allesammans, hoppas ni sovit gott :) Själv hade vi igår en mysig kväll hemma med sushi, film och lite godis... Filmen vi hyrde hette Benjamin Button och var fett bra men vi orkade bara se två timmar av denna tretimmarsfilm så vi skall se resten när de övriga vaknar..

Jag och Bobby sitter i soffan, han har fått 2 nya Teletubbie filmer så han sitter brevid totalt koncentrerad och skrattar och jag sitter o bloggar :)

Man blir ju hjärnskadad av teletubbies, kommer på mig själv i duschen stå o nynna Tinkywinky dipsi lala pow haha.

Bobby full koncetration just nu..


Idag har..

Idag har man fått gjort mycket. Dagen började med att jag försov mig, skulle vara på ett viktigt möte kl 9 men vaknade 8,50 så dom fick klara sig utan mig. Strax efter sms:ade min syster o hennes gubbe om vi var hemma för o ta en fika, dom har vart på semester neråt landet o var på väg åt vårt håll så det vart fika o lite tjöt med dom innan jag åkte in på kontoret.

Sedan kom Jonseredsgubbarna förbi med en bok till mig om klubben med Torbjörn Nilssons autograf i :) En gammal legend inom fotbollen.. Har även vart på hans föredrag en gång i tiden om att våga vinna osv.. Riktigt bra faktiskt, den kan jag rekomendera till er alla. Sedan var vi o käkade buffé på ett sunkigt ställe i Frölunda men dom har fan så god mat.. Sedan bar det av till Lagret och har stått där och packat fram till 19,30, då var jag tvungen o lämna för att hinna till fredagskyrkan :)

Vidare iväg till Coop och bytte bilen mot Bobby så Jenny skulle slippa gå hem med sin onda fot.. Nu soffan tills vi skall äta Jennys goda sushi :)



Please..


Nu snackar vi..

Nu snackar vi grill av högsta rang :)


Känns tryggt NOT!



Officerare lekte med automatvapen på fyllan


"De har varit berusade flera gånger, lekt Rambo och bara mejat ned saker för att få leka"

De tre männen sköt vilt med automatvapen på fyllan.

Två av dem är officerare inom försvaret.

Nu är samtliga misstänkta för grovt vapenbrott.

- Det här är inte första gången, de har lekt Rambo tidigare och skjutit tusentals skott, säger en källa till aftonbladet.se.


Ganska kul..

Ganska kul fotbollsmatch var jag på ikväll. Vi är ju sponsorer åt Jonsereds IF och dom hade lyckats få till en match med Engelska Reading FC som har spelat i Premier Leauge. Matchen var väl inte direkt jämn om man säger så, Jonsered förlorade med 0-8 :) Men det var skoj, åt grillad hamburgare och vart presenterad för chefen där ute med!


Räcker det..

Räcker det med en sån här säck temle hahaha!


Skrattar..

Skrattar högt för mig själv då MD vart akut skitnödig här ute på lagret och han kunde inte vänta på LF som har nyckeln :) Jag sa att han skulle knipa men sköldpaddshuvet hade redan titta ut så det blev busken utanför Haha. Ja sån humor har jag, 33 år men samma humor som en tiotaggare :)

Sitter..

Sitter utanför Cafe skåne och väntar på FA & MD för att äta frukost. Cafeet är ett jättepopulärt ställe med massor med olika mackor och baguetter för grovarbetare som oss haha. Ligger bara 500m från vårat lager med :) Körde in Zara till stan också efter tre nätter så nu lär vi inte se henne hemma på en månad! // Kalle

Nu har..

man kommit hem efter ännu en lång arbetsdag. Mötte upp Jenny och Bobby och åkte till Coop för o handla lite kvällsmat o gott till filmen vi skall se på ikväll. Har ju Zara hemma här för tredje dagen på rad vilket måste vara nån form av rekord för det senaste året ;)

Fick även ett sms från Jonas idag att vi hade ett paket att hämta till Bobby på utlämningsstället. Det visade sig vara en jättesnygg badstol med sugproppar som han kan sitta i när han badar :) TUSEN TACK JONAS O LOTTA! Herregud vilken fin present, Bobby vart helnöjd och sken upp med sitt stora smajl som nu även innehåller två tänder :)


Nu så..

är jag på kontoret :) tog en stund innan jag vågade köra bil idag kan jag säga haha. Ett under att jag överhuvudtaget gjorde det iof då jag aldrig kör bil dagen efter. Blev inte nåt allvarligt igår men sov typ tre timmar natten innan så det gjorde väl sitt.. Sitter  och väntar på att de andra skall trilla in vilket förvånar mig att de inte redan gjort?? För er som undrar så har vi lite schyssta tider nu under sommaren, e det fint så kanske vi inte kommer in alls på kontoret osv. Det är glassigt men vi sliter som djur när vi väl e här.. Därför jag sitter och bloggar haha.



OBS! Inte jag på bilden ovan ;)

Köp aldrig..

en HP dator, jag har nu suttit i 3 timmar efter jag slog på min dator för första gången och väntat på att allt skall fungera efter ordning. Fan vad massa skitprogram dom installerar på datorerna nu för tiden.. Men men jag är glad över att ha en egen data då alla i familjen bloggar :)


Tur att man..

inte bor i Malaysia, då hade min rygg vart sönderslagen av piskan!


Fy faaaan vad äckligt

Sitter och kollar på lite sjuka grejer när denna plötsligt dyker upp!


 



En ny läskedryck ska lanseras i Storbritannien.

Liquid smoking är tänkt att hjälpa de rökare som har svårt att hantera rökförbud på exempelvis puben.

- Drycken tar udden av suget efter nikotin under en till fyra timmar!

Vem fan vill dricka denna, kan bara föreställa mig hur den smakar urrrk!


Sitter..

ensam på kontoret, dom andra är ute på vårat lager och börjar förbereda en pack som skall gå iväg. Vet inte varför jag slapp undan men gött e det o sitta med kaffekoppen istället o pilla i lite papper :)


Så här glad är man när man slipper packa ute på lagret :)



God morgon..

Inatt somnade jag inte förrens kl 5 typ, hade lite för mycket o tänka på tyvärr så man e sleten idag alltså.. Men men en dusch kan göra mycket :) Skall snart köra Jenny och Bobby till Kungsmässan "stort varuhus" här i Kungsbacka. Sedan skall dom vidare till bvc på Bobbys 7-månaderskontroll. Själv beger jag mig in to office!

//Kalle

Är det..

någon som hittat hit än förresten? har ju inte vart så bra på att uppdatera er att jag skapat en blogg :)

Hör av er..

Nostalgi..

får man när man sitter och tittar på månlandningen fastän man inte ens var född då :) fatta vilken känsla att va den förste som kliver ner på månen.. Skaplig fyllestory, nu snackar vi :)

Neil Armstrong e ju lätt på min topp tio lista över personer o sitta o grogga med en kväll!

Kul väder..


Ja så här ser det ut utanför mitt fönster idag på kontoret!

Och så här såg det ut 10 min innan :)

Andersson går lös på en moppe utanför kontoret, flashbacks :)

Sitter och..

funderar på han som försökte ta livet av sig för många år sedan i ett T-kors i närheten av Smögen. I T-korset finns en bergvägg så man kan bara svänga häger eller vänster. Killen tar fart och sen PADANG! Rakt in i bergväggen! Killen tror han är död ända tills han öppnar ögonen och inser att han är vid liv :) Då är han så tjurskallig så han backar bilen 200m och kör tro det eller ej en gång till in i bergväggen! Och dör denna gången, han hade fanimej bestämt sig!


God morgon..

Nu har man sovit ut efter natten och duschat o gjort sig grann för dagens bestyr :) Gäller ju o va fin när man sitter i kontorslandskap med killar hahaha. Ni vet vicka på rumpan o lukta gott :P

Jenny matar Bejbi Bob med gröt till hans stora förtjusning vilket man kan höra :)

Nu sticker jag till office!

//Kalle

Nu sittter..

man och väntar på att jenny och elin skall färga klart sina hår (bägge har fått för sig o bli blondiner) så vi kan titta på en film ikväll. Bobby ligger på ovanvåningen och jollrar, hans favoritsysselsättning om kvällarna :) Ska prata med Zara nu om hur man designar bloggen..

Jag kommer..

inte på det viset :)  utan kommer presentera lite människor då och då som ingår i min vardag. Vi börjar med familjen

Min sambo Jenny alias
Min sambo Jenny


Min goe pöjk Bobby


Jennys stora tjej Zara


Jennys minsta tjej Elin



Alla..

sitter ju och bloggar så jag får väl oxå lägga dötid på nätet.. Idag har jag vart inne på office en sväng med FC och MD och förberett lite inför veckan som kommer. Det är sjukt mycket arbete nu för att få snurr på vår verksamhet.

Men vi har jävligt skoj också på jobb, lite som förr i tiden faktiskt..

Idag satt vi och sorterade "kundkort" för er som inte vet det har jag bedrivit eget sedan 2001 inom försäljning av rengöringsprodukter via telefon. Och ett "kundkort" är det vi säljare använder oss av när vi ringer, där står det vad kunden heter, vart den bor, vad dom handlat tidigare osv. Kundkorten vi sorterade idag är såna som gud glömde, typ såna som slängt luren i örat på en o såna saker :)

Vi kanske sorterade 1000 kort varvid vi bestämde oss för att ta upp kontakten med ca 400st igen. Fråga oss inte varför vi gör detta men va fan lite ovett har ingen dött av dessutom har vi ju nytt företag och nya produkter så nu jäklar :)

Jag kommer publicera roliga samtal här på bloggen tro mig :) Iaf var det ett av korten som säljaren har skrivit "kund vill inte ha mer för hon pendlar" VA???? va fan har pendling med att hålla rent i sitt hem o göra? Ska man skita i att tvätta, diska o städa för att man pendlar HAHA. Henne skall jag ringa imon MOHAHA

Nu har jag..

startat min första blogg och kommer fan se till att va duktig på att uppdatera er med mina tankar och vardag :)

RSS 2.0